Overslaan en naar de inhoud gaan

Kartbaan Oldenzaal

Kartbaan Oldenzaal is een ruim en prachtig aangelegd kartcircuit in de open lucht. Op dit circuit werd Alain Prost in 1973 wereldkampioen, en de baan vierde in 2012 haar 50-jarig jubileum. Een prachtig outdoorcircuit met veel verschillende bochten, technische zeer goed onderhouden en gelijkwaardige karts met een top van ruim 75km/h en daarnaast een gezellige sfeer maken het voor zowel beginnende als ervaren rijders telkens weer een genot om hier te rijden.

Outdoor karten is écht karten, en dat weten ook de deelnemers aan de Team Challenge, KBO Cup en meer uren races. Maandelijks rijden meer dan 50 teams en ruim 60 individuele rijders hun wedstrijden, waarbij iedereen wordt ingedeeld op niveau zodat er leuk en competitief kan worden gereden.

Ook voor groepen en partijen is Kartbaan Oldenzaal een perfecte locatie om een gezellig middag of avond door te brengen. Wij beschikken over meerdere zalen, waar na afloop van een Grand-Prix of 1-uursrace een heerlijke barbecue of buffet klaarstaat en uiteraard gezellig een drankje kan worden genuttigd. Ook voor kinderfeestjes is dit het ideale adres.

Bornsedijk 86
7576 PG OldenzaalOV
Nederland
Plan route met Google Maps