Overslaan en naar de inhoud gaan

Kart Centre Roosendaal

Kart Centre Roosendaal staat hoog aangeschreven bij kartend Nederland; uitstekende kwaliteit van de karts, goede begeleiding en altijd een gezellige sfeer. Bij Kart Centre Roosendaal rijd je op een technische baan met snelle bochtencombinaties en maak je kennis met het ultieme racegevoel! De baan is uitermate geschikt voor zowel beginnende karters als de iets meer ervaren karters. Tijdens de heat kan je alle tijden volgen op ons modern computer gestuurd scorebord. Vanuit onze horeca is de gehele baan goed te zien en op het  grote scorebord kan de neutrale toeschouwer alle rondetijden volgen..

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Kart Centre Roosendaal biedt naast alle kart arrangementen ook nog eens meerdere combinatiemogelijkheden. Wil je Full Atack paintballen, het ultieme gevoel van vrijheid beleven door te skydiven , klimmen op hoge wanden of een gave solextour maken? Boek dan nu jouw uitje en beleef de leukste dag van het jaar.

Wedstrijden

Kart Centre Roosendaal staat bekend als DE kartbaan waar je uitstekend wedstrijden kunt rijden. Meer dan 150 rijders komen maandelijks hun race rijden binnen hun eigen categorie of niveau. Doordat wij speciale wedstrijdkarts hebben bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit. Alle wedstrijden worden op gewicht gereden, onze kartbaan stelt gewicht beschikbaar die op de karts geplaatst kunnen worden.

Kartlessen

Kart Centre Roosendaal heeft meer dan 60 kinderen op les! De lessen zijn opgebouwd op verschillende niveaus en doordat we 1,5 uur achter elkaar les geven krijgen ze  100% de nodige aandacht. De lessen zijn geschikt voor iedereen  en van elke leeftijdscategorie.

Openingstijden

Maandag: 18.00 - 23.00 uur
Dinsdag: 18.00 - 23.00 uur
Woensdag: 14.00 - 23.00 uur
Donderdag: 18.00 - 23.00 uur
Vrijdag: 15.00 - 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 - 23.30 uur
Zondag: 13.00 - 22.00 uur

* Voor feesten, vergaderingen en arrangementen kan je ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht. In de vakanties zijn wij elke dag geopend vanaf 14.00 uur.

Kinderen kunnen al karten vanaf 7 jaar met een minimale lengte van 1.25 m. Om de veiligheid te waarborgen rijden kinderen altijd met speciale beschermende kleding als een ribbeschermer en een nekbeschermer. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen, kinderen rijden alleen overdag.

De Stok 3
4703 SZ RoosendaalNB
Nederland
Plan route met Google Maps