Overslaan en naar de inhoud gaan

Hezemans Indoor Karting

Hezemans Indoor Karting in Eindhoven is het indoorkartcentrum van top-coureur Mike Hezemans. Het circuit wordt tot één van de meest spectaculaire en uitdagende van Europa gerekend.

De karts worden door de kartbaan zelf gebouwd, een paar weetjes over de karts:

  • 6,5 PK
  • Honda race engine
  • Hezemans Chassis
  • Topsnelheid ong. 60km/u
  • 200 cc 4 takt

Voor de echte liefhebbers zijn daarnaast 10PK karts beschikbaar, hierin mag gereden worden als je met de 6,5PK onder de 41 sec rijdt. (Altijd reserveren)

Circuit

Hezemans Indoor Karting is één van de spectaculairste en mooiste kartbanen van Europa. Het circuit is maar liefst 650 meter lang en beschikt over een 75 meter lange fly-over en een 6 meter hoge kombocht.

Junior Go-karting

Wist jij dat elke coureur eens begonnen is in een kart (Mike Hezemans, Jos Verstappen, Michael Schumacher). Misschien kun je je droom verwezenlijken door te beginnen met kartlessen. De lessen zijn op zaterdag en zondag, deze duren ruim twee uur en bestaan uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Nadat je je licentie hebt gehaald, kun je meedoen met de maandelijkse kidsrace!
Minimum lengte lessen 1.45 m.

Ook voor de allerkleinste coureurs (1.15m tot 1.45m) is het mogelijk om te karten bij Hezemans Indoor Karting. Zij beschikken over speciale MINI-karts.

Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest?

Hezemans Indoor Karting is de ideale locatie. Na een spannende race tussen collega’s/vrienden kunnen de ervaringen worden uitgewisseld tijdens een uitstekende maaltijd in het restaurant Fuel. Hezemans Indoor Karting biedt arrangementen vanaf 6 tot 350 personen aan!

VIP Sky-box / Vergaderruimte

Wilt u relaties uitnodigen voor een product -presentatie, een programma starten met een vergadering, of wilt u een aparte ruimte voor jullie groep om gebruik te maken van één van de buffetten? Dat kan! Vanuit de VIP-Skybox hebben jullie het beste uitzicht op het circuit.

Bowling

Midden in het pand, met prachtig uitzicht op de kartbaan, liggen 2 bowlingbanen. Wil je met een groep een uitje komen beleven, maar kan of wil niet iedereen karten? Die personen kunnen gebruik maken van de bowlingbanen, tijdens het kart-programma. Uiteraard kan er ook een combinatie gemaakt worden van een kart-arrangement en bowlen.

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 13.00 uur - 23.00 uur
Donderdag & vrijdag: 10.00 uur - 23.00 uur (pauze tussen 12.00 en 13.00 uur)
Zaterdag & zondag: 12.00 uur - 23.00 uur

Op doordeweekse feestdagen is de kartbaan geopend vanaf 13.00 uur! Indien u buiten de reguliere openingstijden wilt komen karten is dat mogelijk op afspraak.

Vijfkamplaan 18
5624 EB EindhovenNB
Nederland
Plan route met Google Maps